dimarts, 28 de desembre del 2010

Bona tarda,

sembla ahir que vam començar l'assignatura, amb les presentacions i les propostes de formació de grups i ja ens trobem amb la presentació dels projectes.

Pel camí hem conegut i utilitzat moltes eines noves, que de ben segur utilitzarem si no ho fem ja, en d'altres àmbits, tan personals com professionals.

Hem gaudit del suport dels companys d'aula, sempre disposats a donar un cop de mà, la qual cosa s'agraeix especialment en un entorn virtual que se suposa fred. No he tingut en cap cas aquesta sensació en l'assignatura Competències TIC en informació i documentació, al contrari. 
Vull agrair especialment a tots els companys la familiaritat i el respecte que ha imperat en l'espai de debat en el decurs del semestre.

Ens hem iniciat en el treball col·laboratiu en entorns virtuals, molt diferent al que estavem acostumats, encara que s'anomeni treball en equip, perquè normalment compartim espai i temps amb els companys de treball, d'estudi,...
Potser el més difícil, pel mateix motiu, ha estat la comunicació entre els membres del grup, perquè no dominem l'expressió escrita com voldríem i no ens podem ajudar de la gesticulació corporal. Però al final l'experiència ha estat positiva.

Amb tot, estem a punt per a presentar el nostre projecte, evidentment millorable, però satisfets de la feina feta tenint en compte les dificultats tècniques inicials i la disponibilitat de cadascun de nosaltres. De fet el desenvolupament de la wiki m'ha aportat no només informació i formació sobre un tema que m'interessa, sinó optimisme de cara al futur acadèmic i professional.

Només em queda donar-vos les gràcies a tots per la vostra col·laboració i esperar retrobar-nos en una altra aula de la UOC!!

Fins aviat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada