dimarts, 28 de desembre del 2010

Valoració treball en grup-PAC4



Hola a tots,




Ja estem al final de la PAC4 i ara toca fer una mica de balanç i la veritat es que tant a nivell de treball personal com a nivell de treball en grup ha estat una experiència inoblidable, acadèmicament m’ha aportat el coneixement de eines que fins ara no hi havia reparat mai i a nivell personal m’ha demostrat que el sentit comú juga sempre a favor en qualsevol situació en la que ens puguem trobat. En definitiva la experiència ha estat molt gratificant i enriquidora.
El treball en equip inicialment ha tingut els seus pros i contres però el balanç es positiu i es demostra què amb voluntat, dosis de positivisme i amb molta empatia s’aconsegueix l’objectiu. Es complicat en el sentit de coincidir en horaris, els ritmes de treball de cadascú són diferents i cal adaptar-se.
Bé jo nomes voldria dir que ha estat un plaer tant l’assignatura com el projecte de treball en equip virtual, la experiència amb els companys de grup tot i que finalment ens hem quedat tres ha estat molt bona, la relació ha estat perfecta i molt cordial.
Ja sé que segurament no ha estat gens fàcil per ningú però la veritat es que entre tots des de el consultor fins a tots els companys de l’assignatura ho heu fet si més no fàcil i sobretot molt portable.



Moltes gràcies a tots,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada