dimarts, 28 de desembre del 2010

Presentació projecte

Bona vesprada,

Desprès de més de 4 mesos de treball en esta assignatura de TIC, hem arribat a fer la presentació del projecte,sobre tot, per les dos companyes que m’han tocat en sort que son extraordinàries.

En estos mesos,he descobert que hi ha que ser realista al hora de agafar matèries per estudiar, sobre tot si fa tant de temps que no heu fas, però que una volta en la barca a remar el màxim possible.

He descobert noves eines de comunicació, treball,gent i tot un fum de coses que si girem la vista en darrere em sembla que era casi impossible estar avui ací.

M’he trobat amb companys al fòrum de la UOC súper actius i amb ganes de compartir i ajudar.

Al començar pareixia tot que fos Xinés no entenia rés,que si el delicius, que si la comunicació asíncrona,xe que pareixia un mal somni, i si faltava rés les comunicacions que ací a la muntanya quan deixen de anar el servei de telefònica no es d’allò mes rapit,però bé tot solventat, experiència de 10, ara treballem i tenim coneixement de moltes més eines i molta més innformació que fa uns mesos.

Bé, ara, a mirar cap avant i anar per feina en els exàmens vinent i com no, en acabar la tasca que encara ens queda en aquesta assignatura.

Salut a tot i Feliç 2011


Ens vegem

Ramon Martínez
Ramarva@uoc.edu
ID-UOC

1 comentari: