divendres, 21 de gener del 2011

Valaració PAC 4 i Ctic

Bon dia:

Arribem al final,lluny queda quan vam començar a coneixer l'aula de Ctic,casi tot sonava a Xinés, fins arribar a tindre que fer les valoracions individuals dels nostres companys i ahi si que era això fotut, qui soc jo per a dir sison bons o no son bons,que si estan fent-ho bé o mal quan jo estic aprenent i totalment atabal.lat,al final hem valorat i crec que em descobert que podem ser critics sense fer mal bé a ningu,tant en les valoracions individual o les de grup.

quan he llegit les valoracions i els projectes d'altres companys la sensació ha estat molt grata,perquè he trobat alguns projectes molt interesants i amb una gran qualitat de contingut.


La defensa del projecte crec que ha estat esclaridora, sobre tot al nostre grup ens heu possat les piles sobre tot amb el tema ortografia ( recordar que debiem haver emprat correctors).

però per damunt de tot ens heu dit on podiem millorar i de debó que hem millorat, estem molt satisfets de la feina feta tot i que podiem haver-ho fet millor, treballar amb Silvia i Teresa ha estat una pasada, sempre dispossades a fer feina i quan el descuidaves un poc estaven sempre damunt donant anims i fente agradossa la tasca. Una cosa a tindre en compte, és que la cantitat de hores dedicades a aquesta assignatura, crec esta per damunt dels credits que hi el donen,però és el que hi ha.

Com a minim 4 companys ens han sufrit al tindre que lleguir el nostre projecte,tot i que sembla que algo els hem aportat,Tamara,Ana,Susana,Jordi el que vullc dir-vos és que que les vostres reflexcions ens han donat anims.


Ara sols queda que el consultor fatja la seva feina i a seguir treballant.

Gràcies sobre tot a Silvia i a Teresa per el seu support.

A l'Elisabhet també donar-li les gràcies per tot allò que ens va aportar.


Salut a tots i es vegem per algun aula


Ramon Martínez Vayá

ramarva@uoc.edu

ID-UOC

1 comentari:

  1. Jo vaig llegir el vostre projecte amb interès, heu fet una bona feina!!

    Psocòpter Jordi

    ResponElimina