dijous, 9 de desembre del 2010

Valoració treball PAC3

Valoració grup de treball PAC3

Bé acabada la PAC3 i ja fent una mica de perspectiva la valoració que en faig de la feina i del nostre funcionament de grup es bona, malgrat que continuem amb la dinàmica de deixar les coses per ultima hora. Aquest cop potser tot ha anat una mica millor ja que suposo que ens estem adaptant a les eines i al grup, la qual cosa ha fet que anem més ràpids i pugem tenir presentada la PAC. Tenim una planificació de tasques que considero que s’ajusta a la realitat però el problema som nosaltres que no l’acomplim, a mi personalment m’angoixa molt el fet de no tenir constància en quan a comunicació i tasques a fer.
Durant aquesta PAC hi ha hagut alguns dies que el grup no s’ha comunicat, finalment hem tingut la baixa d’un membre del nostres grup, l’Elizabeth. Va haver-hi uns dies que pensava que en serien mes ja que ningú deia res. Finalment tot s’ha resolt, el grup ha treballat molt bé, es mes un cop tots ens fiquem a la feina cap problema.
El cert es que estem gaudint molt d’aquesta assignatura, no es fàcil el treball en equips de treball virtual, de fet tot el que ens passa s’arregla convocant una reunió urgent i en vint minuts solucionat, en canvi en aquest entorn les nostres inquietuds fan que tinguis que fer més paciència.
Durant aquesta PAC m’he oblidat de fer les valoracions al Bloc demano disculpes però el fet es que no he trobat el moment de fer-ho ni tampoc les paraules. He optat per utilitzar l’espai de debat del nostre grup i no fer valoracions que mitjançant el bloc són més publiques i potser poc adequades.

Ànims a tots

4 comentaris:

  1. Ja heu acabat la PAC3? Carai, vosaltres sí que sou puntuals!
    Em sap greu la baixa, però l'assignatura és així.
    Espero que obtingueu una bona qualificació i ànims amb la PAC4 ;-)

    ResponElimina
  2. Si noia, quina rapidesa!

    Us desitjo una molt bona nota.

    Kenneth

    ResponElimina
  3. Em sap greu la baixa de l'Elizabeth :( en fi, molta sort de cara la PAc4!!! i endavant les atxes!! ;)

    ResponElimina
  4. Molts bones festes
    Des dels Ptolomeu hem fet un video de presentació del projecte Reptes de les biblioteques amb els nous suports digitals.
    Desitgem que us agradi
    http://www.youtube.com/watch?v=Tuj_iK_AS9o

    ResponElimina